Logo TEKSToTAAL® / Home
Home  |  Info  |  Diensten  |  Zekerheid  |  Contact  |  Deutsch  |  English

 

Algemene informatie

Het vertaalbureau TEKSToTAAL® werd door de eigenaar opgericht op 1 januari 1983. Sindsdien hebben wij voor meer dan 500 klanten ca. 65.000 pagina's over zeer uiteenlopende onderwerpen vertaald en gereviseerd.

Tot onze klantenkring horen de civiele advocatuur en het notariaat, het bedrijfsleven, universiteiten en onderzoeksinstituten alsmede collega-vertalers die ons geregeld voor eindrevisies inschakelen.

Mocht de interne capaciteit een keer onvoldoende blijken, dan kunnen wij vertrouwen op de ondersteuning door een select aantal ervaren en degelijk werkende externe vertalercollega's. Wij maken echter - met het oog op de vertrouwelijkheid van de documenten van onze opdrachtgevers - geen gebruik van externe/openbare vertaalservices zoals Google Translate.

Over de eigenaar

Dr. Christoph Bouthillier studeerde aan de universiteiten van Innsbruck en Utrecht. Hij is sinds 1979 beëdigd vertaler voor de talen Nederlands, Duits en Frans en ingeschreven in het Nederlandse Register van beëdigd tolken en vertalers (Rbtv) onder nr. 2188.

Lidmaatschappen

Publicaties

In de verenigingsorganen van NGTV en VZV zijn meer dan 330 kleine en grotere artikelen gepubliceerd. De eigenaar is tevens auteur van De Kantoorverhuizing - Een praktische handleiding voor bedrijven en instellingen (5e druk, 2004).

Commissiefuncties e.d.

 

Dr. Christoph Bouthillier

 

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van andere websites die vanuit links op deze website kunnen worden benaderd.